Ημερίδα του ΕΦΕΤ για τους χημικούς κινδύνους στα τρόφιμα

 

Ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ως Εστιακό Σημείο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων στην Ελλάδα σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Παράγοντες χημικών κινδύνων στα τρόφιμα: τάσεις και εξελίξεις στην ανάλυση της επικινδυνότητας» που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο TITANIA, Πανεπιστημίου 52, 10678 στην Aθήνα.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιάσει τις επιστημονικές προοπτικές και εξελίξεις για τον προσδιορισμό των χημικών κινδύνων στα τρόφιμα. Διακεκριμένοι ομιλητές από την πανεπιστημιακή κοινότητα, τις αρμόδιες εθνικές και Ευρωπαϊκές αρχές για την ασφάλεια των τροφίμων θα καλύψουν αυτή τη θεματολογία. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει μετάφραση.

Για την συμμετοχή στην ημερίδα απαραίτητη είναι η επιβεβαιίωσή της μέχρι 6 Δεκεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής.

www.paseges.gr

 

Τελευταια Νεα

JoomShaper